Saturday, 6 August 2011

Salam Ukhwah Salam Perkenalan Salam 1 Malaysia

 assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh.. salam sejahtera sahabat sekalian.. sesi jiko shoukai pon bermula di saat ini.. dengan rendah diri dan humblenya, hai..haha..

Shaiful Azam bin Mohd Arshad nama diberi..pada thun 2011 umur baru mencecah 19 tahun..  dan kini saya masih belaja di Ambang Asuhan Jepun Universiti Malaya di Kuala Lumpur.. sy bru la nk jinak2 je dlm aktiviti bloging membkoging sbb ngok mcm stylo je kn..hahaha..papepon tujuan wat blog ni sy mmg xde stu2 tjuk2 khusus la mmg saje2 untuk mnyatakan wlaupon org ade xnk dgar pon tp sukati ak la kan..hahhaa..
selain nk perkenlkan diri la..nk gak kenl2 kn ckit org2 skeliling sy ni ha.. bpa tercinta Mohd Arshad bin Abd Latiff sudah tak bkerja..ckup2 la kerja tu yah..bia a ayh rehat pulak.. P/S:betol k!bukn nk blakon jd anak mithali je aw..haha

Ibu tercinta pulak permaisuri hatyku.. Rozian bin Sarji..pon da tak keje da..seorg yg amt sy syg sy kgumi and all the positive thing that i could think is not enough to describe her.. just how amazing and lovely mum.. that's it...MY MOM>>>

berblik psal sy, kni menuntut kire mcm foundation engineering di KL slain mmbuat prsediaan ke JEpun pada thun 2012 nty.. InsyaAllh klau muah rzeki dpt la bkn tkt jejeak kaki tp dpt la ak mnuntut i jpun nun..hrap2 lah sgt.. :P. blaja di sini mmg pnat tp khidupn boring tp mgajar dri spy besbar dan never give up till you do your best that's the psitive thing.. :)

1 comment:

  1. sahabat aku ni da maju selangkah..bangga ak, haha

    ReplyDelete